Älä heitä huhtikuun Yhteishyvää roskiin – äänestä

Huhtikuun 7.-16. päivä on Pirkanmaan osuuskaupan edustajiston vaalit. Ensimmäistä kertaa vaaleissa on Tampereella myös vihreiden ehdokaslista. Olen ehdolla vaaleissa, koska uskon, että vihreitä ajatuksia ja ideoita tarvitaan kaikissa paikoissa, myös kaupassa. Haluan olla mukana vaikuttamassa esimerkiksi siihen, että kaupoissa on lähiruokaa, hyvä valikoima reilun kaupan tuotteita ja luomua, että kaupassa olisi helppo käydä vaikka ei omista autoa (tarvitaan lähikauppoja) tai että kauppojen energiapolitiikka ja -systeemit on kestäviä.

Kaikki Pirkanmaan Osuuskaupan jäsenet – siis ne, joilla on vihreä S-etukortti – ovat saaneet huhtikuun jäsenpostinsa (Yhteishyvän) mukana vaalimateriaalin. Itselleni kävi niin, että tätä postia ei tullut (tai innokkaasti siivoava poikani heitti sen avaamattomana roskiin..). Soitin keskusvaalilautakuntaan ja kuulin, että sittenpä ei juuri ole mahdollisuuksia äänestää. No, ilmeisesti en saa siis edes sitä kuuluisaa yhtä ääntä.. Jos kuitenkin teidän äänillänne tulen valituksi, teen aloitteen vaalijärjestelmän muuttamiseksi. On mahdollista järjestää niin, että vaalisalaisuus säilyttäen varmistetaan että sama henkilö ei pääse äänestämään kuin kerran.

Jos siis haluat äänestää, kaiva esiin maaliskuun lopussa tullut huhtikuun Yhteishyvä, sen mukana on äänestysohjeet ja äänestyslippu. Äänestä; jos olet tamperelainen, äänestä numeroa 96.

Toivoo Maija, numero 96

Kirjoita kommentti

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*