Lääkärikoulun aloittamisen riemuvuosi

Kuluneella viikolla minulla oli lääkärikoulun aloittamisen 50-vuotisriemujuhla. Yksi mieleenpainuvimmista kohtaamisista oli kurssikaverini, nyttemmin plastiikkakirurgi, professori Jyri Hukin kanssa.  Jyri (ja muutama muukin) oli lukenut haastatteluni Hesarista:  https://www.hs.fi/hyvinvointi/art-2000010240445.html (ikävä kyllä maksumuurin takana).  Jyri kertoi kuvitelleensa että kaikki naiset saavat hormonihoitoa kun tarvitsevat ja jos haluavat; hän ällistyi kun kuuli että näin ei todellakaan ole.

Jyri kertoi myös tavanneensa monia miehiä jotka tarvitsevat testosteronihoitoa ja hyötyvät sen käytöstä paljon.  Jyri lupasi heti allekirjoittaa aloitteemme, jonka tavoitteena on saada kaikille hyvää hoitoa sukupuoleen katsomatta.

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/13142

Allekirjoita sinäkin ja jaa kaikille tutuillesi ja pyydä myös heitä jakamaan.  Aika on vähissä ja vaikka allekirjoituksia on paljon, on niitä päämääräämme nähden vielä todella vähän.

Kirjoita kommentti

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*