Paras presidentiksi – Pekka

Valitsemme ensimmäistä kertaa presidenttiä, jonka valta on selvästi muuttunut aiemmasta.  Tarvitsemme tehtävään henkilön, joka täyttää presidentin nykyisen tehtävän mahdollisuudet kokemuksellaan, viisaudellaan, luovuudellaan ja taidoillaan.  Pekka Haavisto on ylivoimainen ehdokas asioissa, joissa presidentillä on valtaa.Moni ehdokas haikailee menneeseen, haluaisi vääntää aikaa taaksepäin ja on pettynyt Suomen kansan aiempiin päätöksiin.  Pekka Haavisto tähyää eteenpäin ja haluaa rakentaa Suomesta kokoaan suuremman.  Hän on maailmalla arvostettu vaikuttaja ja asioihin perehtynyt maailmanpolitiikan tuntija.  Nykyinen presidentin tehtävä on kuin räätälöity Pekka Haavistolle.
Ensin kakkonen kakkoseksi, toisella kierroksella kakkonen ykköseksi!

Katso Pekan uudenvuodenpuhe: http://www.youtube.com/watch?v=kl0bOYOJo28

Katso Oras Tynkkysen syyt miksi Pekkaa ei voi äänestää: http://www.orastynkkynen.fi/?p=3842

Kirjoita kommentti

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*